Compatibele versies
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato alla mozzarella di bufala
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 500 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
Pesto al basilico
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1659 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 32.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 dk
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Crema inglese
15 Min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 Min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 Min
Marinatura al Marsala
20 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 dk
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min