Compatibele versies
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato alla mozzarella di bufala
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 500 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
Pesto al basilico
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1659 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 32.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3h 30min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10u. 20min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Caramello fango
20 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Trittico d'autore
2 Std.
L'originale salsa barbecue
2 godz. 5 min
Bicchierini capresi
30 min