Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 125 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di porri a rondelle
- 15 castagne, cotte e spellate (vedere consigli)
- 100 g di pancetta a cubetti
- 400 g di carne trita di maiale
- 100 g di mele, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1352 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10 min
Crostata albicocche e lamponi
1h 20 min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Clafoutis alle ciliegie
2h 30 min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10 min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1h
Torta di rose all'arancia e cannella
5h 30 min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Crostata con crema di zucca
1 Std. 40 Min