Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di radicchio rosso di Verona, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Risotto con lo sclopit
40min
Rollè di radicchio
50min
Pinza
50min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Clafoutis alle ciliegie
2h 30 min
Cupcake al farro, mele e nocciole
50min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Risotto bianco con porri e mela
30min