Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di radicchio rosso di Treviso, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero + q.b.
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta ciosota radicchio e carote
1 Std.
Radicchio in saor
3小时 45 分钟
Torta di zucca con farina di farro
55min
Torta di grano saraceno e lampone
1h 35min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Fugassa veneta
4u.
Torta zucca, cocco e arancia
1 Std. 30 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Focaccia dolce
45min
Pinza
50 Min
Torta all'amaretto con crema
1 Std. 5 Min
Torta di grano saraceno e mele con confettura di mirtilli
1 Std. 10 Min