Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di radicchio rosso di Verona, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Pinza
50min
Torta al cioccolato e peperoncino
55min
Bocconcini di quinoa e carote
30min
Purè di mele e sedano rapa
55min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1ωρ. 20 λεπτ.
Semifreddo al limone e mirtilli
2 Std. 15 Min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min
Pane dolce con frutta secca
2hod.
Plumcake di pane e pistacchi
1 Std.
Torta carote e cocco
2h 30min