Fregolotta al radicchio

Fregolotta al radicchio

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di radicchio rosso di Verona lavato e asciugato
  • 30 g di brandy
  • 130 g di zucchero
  • 125 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 75 g di farina di mais
  • 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
  • 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
  • 1 tuorlo sodo, sbriciolato
  • 1 limone la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5.9 g
Calorieën 1418 kJ / 339 kcal
Vetten 18.4 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 37.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...