Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate

Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate

4.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
4 porzioni

Ingrediënten

Base
  • 4 fetta di pane ai cereali (80 g circa)
Crema
  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di latte intero
    100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 200 g di Taleggio cremoso a tocchetti (1-2 cm)
  • 3 fogli di gelatina (6 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 80 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 10 g di burro
  • 150 g di pere Kaiser sbucciate e a cubetti (1 cm)
  • 20 g di zucchero di canna

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15.5 g
Calorieën 1460 kJ / 349 kcal
Vetten 24.1 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 18.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...