Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 4 fetta di pane ai cereali (80 g circa)
Crema
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100
g di latte intero
of 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 200 g di Taleggio cremoso a tocchetti (1-2 cm)
- 3 fogli di gelatina (6 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 150 g di pere Kaiser, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 20 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Bignè con tre mousse
2u.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1u. 20min
Mini fior di cheesecake
2h 15min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min