Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di tofu naturale a pezzi
- 20 g di lievito alimentare in scaglie
- 1 cucchiaio di pangrattato
Pasta
- 200 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di curcuma in polvere
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di formaggio vegano tritato, tratto dal capitolo Basi del Libro "Vegan" (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (vegan)
15 Min
Pasta frolla al farro (vegan)
2 Std. 40 Min
Pesto alla genovese (vegan)
10 Min
Gomasio
15 Min
Formaggio vegano
6h 40min
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
1sa 30 dk
Mousse di cioccolato e avocado (vegan)
20 Min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1sa
Colomba Vegan
3h
Burger veg di soia
3 godz. 20 min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1 Std. 5 Min
Insalata russa vegana
45 Min