Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 300 g di ricotta
- 40 g di burro morbido
- 2 uova
- 30 g di farina tipo 00
- 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 15 g di burro
- 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 15 g di zucchero
- 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
- 50 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1338 kJ / 335.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 306.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino
1h 50 min
Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
1h
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Crêpes alle zucchine
1h 15min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1h 30min
Waffle mele e cioccolato
1h 40min