Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 300 g di ricotta
- 40 g di burro morbido
- 2 uova
- 30 g di farina tipo 00
- 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 15 g di burro
- 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 15 g di zucchero
- 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
- 50 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1338 kJ / 335.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 306.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30min
Minestra di semolino
30min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25 Min
Malfatti bergamaschi
40 min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1óra
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40 min
Gnocchi bicolore
2óra
Focaccia tirolese
3h 30 min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1óra 10p