Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 300 g di ricotta
- 40 g di burro morbido
- 2 uova
- 30 g di farina tipo 00
- 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 15 g di burro
- 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 15 g di zucchero
- 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
- 50 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1338 kJ / 335.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 306.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchetti de gris
30 min
Quiche sedano rapa e salmone
1 godz. 25 min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 godz.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 godz.
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di patate e piselli
1 godz.