Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
6 porzioni

Ingrediënten

Canederli
  • 300 g di ricotta
  • 40 g di burro morbido
  • 2 uova
  • 30 g di farina tipo 00
  • 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 15 g di burro
  • 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
  • 30 g di aceto balsamico
  • 15 g zucchero
  • 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
  • 50 g di pangrattato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 306.3 mg
Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1338 kJ / 335.5 kcal
Vetten 15.5 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraten 35.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...