Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panini al pomodoro e olive
- 70 g di pomodori secchi sott'olio
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
Burger di soia
- 400 g di fagioli di soia in scatola gocciolati
- 100 g di tofu affumicato a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di aceto di mele
- 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 pizzichi di aglio in polvere
- 10 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 - 80 g di corn flakes sbriciolati
- 4 pomodori a fette sottili
- 1 pizzico di origano secco
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3117 kJ / 745 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 118.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Polpettone di seitan
50min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Formaggio vegano
6 godz. 40 min
Burger di soia e lenticchie
45min
Carpaccio di seitan con rucola
15 Min
Big burger
1h
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Polpette di soia
55min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h