Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Gnocchetti di ricotta
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 130 g di farina tipo 00
- 2 tuorli d'uovo
- 300 g di ricotta, ben scolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Sugo
- 40 g di cipollotti, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli freschi
- 150 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- 30 g di burro
- tartufo nero fresco a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2598 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 37.5 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Cheesecake alla ricotta
4hod. 35min
Tortini di mele
1h 10min
Malfatti bergamaschi
40 min.
Risotto bianco con porri e mela
30 min.
Trenette al pesto
45 min.
Biscottini sandwich salati
1óra 30p
Canapè al prosciutto Serrano
40 min.
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1óra 30p
Risotto ai porri e burrata
35 min.
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min