Gnocchetti di ricotta al tartufo

Gnocchetti di ricotta al tartufo

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Gnocchetti di ricotta
  • 200 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 130 g di farina tipo 00
  • 2 tuorli d'uovo
  • 300 g di ricotta ben scolata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Sugo
  • 40 g di cipollotti a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di piselli freschi
  • 150 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
Terminare la preparazione
  • farina tipo 00
  • 30 g di burro
  • tartufo nero fresco a scaglie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 34.5 g
Calorieën 2598 kJ / 621 kcal
Vetten 37.5 g
Vezels 5.5 g
Koolhydraten 36.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...