Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 29.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3 Std. 30 Min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Salsa alla birra e mele
35min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Give me more
10min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min