Gelato al Parmigiano reggiano

Gelato al Parmigiano reggiano

4.3 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u. 40min
8 porzioni

Ingrediënten

Gelato al Parmigiano reggiano
  • 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 100 g di latte intero
  • 400 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 30 g zucchero
Terminare la preparazione
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15 g
Calorieën 1453.9 kJ / 347.5 kcal
Vetten 29.2 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...