Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 29.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di patate con polpo
1h
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Vellutata alle nocciole
1h