Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 29.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1u.
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10u. 20min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1u.
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10u. 20min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2hod. 25min
Flan al salmone affumicato
45min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min