Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di erba cipollina fresca
- 125 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4012 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 104.6 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Aroma di capperi
4 godz. 10 min
Margarita
10 min
Burro ai gamberi
2h 35 min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 menit
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 menit
Burro alle acciughe
4h 20 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min