Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di grano saraceno
-
300
g di farina tipo 1
of 300 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Pane dolce alla frutta
2h 55min
Pane alle castagne
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min