Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla aromatizzata
- 140 g di zucchero
- 350 g di farina tipo 00
- 5 tuorli
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 170 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
Ripieno alla zucca
- 100 g di amaretti
- 300 g di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte
- 2 chiodi di garofano
- 20 g di miele
- 60 g di gherigli di noci
- 70 g di cedro candito a cubetti
- 80 g di uvetta
- 30 g di burro a pezzi
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2845 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Torta di mele, cannella e mandorle
1 godz. 30 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Torta di farro alle mandorle e prugne
1hod. 5min
Semifreddo pesche e albicocche
3 Std. 35 Min
Torta zucca, cocco e arancia
1 godz. 30 min
Strüdel all'uva
1 godz.
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1 godz. 10 min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40 min
Gubana
3h 45min
Strudel di mele
1h 35min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Torta di grano saraceno e mele con confettura di mirtilli
1 godz. 10 min