Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 600 g di pere Kaiser con la buccia, a dadini (1 cm)
- 150 g di amaretti
- 60 g di pane raffermo, precedentemente ammollato nel latte e strizzato
- 1 uovo
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di uvetta, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di liquore alle erbe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6h 20 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Torta carote e cocco
2óra 30p
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1 godz. 30 min
Cocotte persi pien
1h
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Torta di castagne integrale
1 godz. 30 min
Clafoutis alle ciliegie
2óra 30p
Tirtlan
1 godz. 30 min
Torta mascarpone e noci
1 godz. 30 min