Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 93.8 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1616.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Risotto al Teroldego
40 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Tortel di patate
40 Min
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Strangolapreti alla trentina
4h
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 Min
Gnocchi di polenta
25min