Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 93.8 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1616.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Gnocchetti de gris
30 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min