Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 93.8 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1616.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Teroldego
40 min
Gnocchi di polenta
25 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Canederli allo speck
2h 40 min
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1j 20 menit
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2j 30 menit
Spatzle verdi alla carbonara
1j
Torta paesana
1h 10 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1j
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min