Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova (60 g cad.)
Ripieno
- 50 g di pane di segale casereccio
- 2 cucchiai di prezzemolo fresco
- 50 g di formaggio Montasio a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di cedro candito
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
Terminare la preparazione
- burro fuso a piacere
- zucchero q.b.
- formaggio Montasio grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 723.5 kJ / 356.4 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knodel
1h
Vanillekipferl
45 min
Kaiserschmarren
50 min
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1h 5min
Bauletti di carne triestini
1h
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1h
Salsa bolzanina
15 menit
Yogurt liquido all'arancia e miele
13h
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gelato al cardamomo e cioccolato bianco
10h 30min
Cioccolata all'amaretto
20 min