Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

4.9 12 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 180 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
    1 cucchiaino di miele
  • ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 125 g di farina manitoba
  • 125 g di farina di farro
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
  • 50 g di pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di formaggio di capra fresco a cubetti
    100 g di Feta, a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Eiwitten 5.9 g
Calorieën 724 kJ / 173 kcal
Vetten 6.6 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 23.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...