Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina di farro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di origano secco
- 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di formaggio fresco di capra a cubetti
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bozza pratese
2h 45 min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 Std. 30 Min
Pane all'orzo
2h 45 min
Panini alle erbe
3h 5min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 Std. 30 Min
Pizza al salmone
1 godz. 15 min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Focaccia ai cereali
2h 5min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pizza alla farina di farro
2h 10 min
Pane di grano saraceno
2h 35 min