Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina di farro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di origano secco
- 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di formaggio fresco di capra a cubetti
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 Std. 5 Min
Bozza pratese
2u. 45min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Lasagna da calcio
2h 30min
Rotoli croccanti
9 Std. 30 Min
Panzanella d'inverno con fagioli bianchi
40min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1 Std. 55 Min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Polpette di soia
55min
Lavash (pane armeno)
1h 30 min
Schiacciatina
2h 20 min