Compatibele versies
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ dose di pasta sfoglia, come da capitolo Basi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 150 g di latte intero
- 10 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 15 g di burro
- 2 tuorli
- 130 g di punte di asparagi, lessate a tocchetti
- 80 g di prosciutto cotto a cubetti, consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Flan al topinambur
40min
Mini bonet
2h
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Quiche Lorraine (senza glutine)
2h
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Torta pasqualina (senza glutine)
2h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fonduta
8h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Bonèt
2h