Compatibele versies
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ dose di pasta sfoglia, come da capitolo Basi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 150 g di latte intero
- 10 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 15 g di burro
- 2 tuorli
- 130 g di punte di asparagi, lessate a tocchetti
- 80 g di prosciutto cotto a cubetti, consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Bignè al formaggio
1h 5min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Quiche Lorraine
45min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2j 30 menit
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 Std. 35 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche Lorraine (senza glutine)
2h
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min