Casunziei all'ampezzana

Casunziei all'ampezzana

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Casunziei
  • 400 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 100 g di latte
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 80 g di formaggio alpino stagionato a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di barbabietole rosse cotte sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 uovo
  • 150 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Terminare la preparazione
  • farina tipo 00 q.b.
  • 100 g di burro fuso
  • 4 cucchiaini di semi di papavero

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.2 g
Calorieën 2422 kJ / 579 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 6.2 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...