Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Casunziei
- 400 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 80 g di formaggio alpino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di barbabietole rosse cotte, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 150 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di burro fuso
- 4 cucchiaini di semi di papavero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Gnocchi di spinaci
55 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1sa
Spatzle agli spinaci
1sa
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1sa 10 dk
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 Min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1sa 30 dk
Strudel di mele
1 Std. 35 Min