Apparaten en accessoires
Cocotte persi pien
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porzioni
Ingrediënten
-
500 g di pesche nettarine sbucciate e a pezzi
-
180 g di amaretti
-
40 g di cacao amaro in polvere
-
60 g zucchero
-
1 uovo
-
50 g di biscotti savoiardi a pezzi
-
30 g di liquore all'amaretto
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
862 kJ /
206 kcal
Vetten
4.9 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
35.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2u. 30min
Polenta concia alla valdostana
1u. 40min
Panissa vercellese
35min
Mini bonet
2u.
Budino cioccolato e amaretti
2u. 55min
Semolino dolce
1u.
Bonèt
2u.
Bagna cauda
35min
Zabaione (TM6)
15min
Fonduta
8u. 20min
Polenta al formaggio
1u.