Spuma di barbabietola con aringhe

Spuma di barbabietola con aringhe

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 porzioni

Ingrediënten

Patate
  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
  • 250 g di barbabietole cotte a pezzi
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 albumi
Termine della preparazione
  • 3 aringhe sott'aceto
  • 3 cetriolini sott'aceto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 1.76 g
Calorieën 111 kJ / 27 kcal
Vetten 0.35 g
Vezels 0.99 g
Koolhydraten 3.82 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...