Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 111 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1.76 g
- Koolhydraten
- 3.82 g
- Vetten
- 0.35 g
- Vezels
- 0.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel cocco e banana
5h
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1 godz. 10 min
Crema di funghi
20 min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 godz. 10 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 godz.
Crema di asparagi
50 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min