Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 111 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1.76 g
- Koolhydraten
- 3.82 g
- Vetten
- 0.35 g
- Vezels
- 0.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porcini
50 Min
Gazpacho
15min
Mousse all'avocado
15min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Guacamole allo spumante con caviale
10min
Gazpacho di carote
10min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Vellutata di castagne con porcini
50 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min