Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
of 250 g di ricotta fresca liquida (fioreta) - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
of ricotta di Malga grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 641 mg
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Buchteln
4h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchetti de gris
30min
Gnocchi bicolore
2h
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 godz. 40 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle con salmone e zafferano
40min