Gnocchi con la "fioreta"

Gnocchi con la "fioreta"

4.7 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di ricotta liquida (fioreta)
    250 g di ricotta fresca, liquida (fioreta)
  • 300 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale
  • 50 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca lavate
  • formaggio di Malga grattugiato, a piacere
    ricotta, di Malga grattugiato, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 641 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 2407.9 kJ / 575.5 kcal
Vetten 26 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 15.9 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...