Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi chiari
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di burro
- 125 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Gnocchi rossi
- 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 350 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min