Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi chiari
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di burro
- 125 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Gnocchi rossi
- 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 350 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2u. 40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Spatzle alla barbabietola
30min