Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi chiari
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di burro
- 125 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Gnocchi rossi
- 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 350 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1sa 40 dk
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2小时
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 godz. 30 min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Spatzle di cavoletti con speck
1h