Gnocchi bicolore

Gnocchi bicolore

4.3 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

Gnocchi chiari
  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 15 g di burro
  • 125 g di semolino di grano
  • 1 tuorlo
Gnocchi rossi
  • 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 350 g di latte intero
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di burro
  • 160 g di semolino di grano
  • 1 tuorlo

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.5 g
Calorieën 1163 kJ / 278 kcal
Vetten 11 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 33.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...