Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (basilico, erba cipollina, prezzemolo, maggiorana)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Pomodorini confit
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 1 spicchio di aglio a fettine sottili
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Malfatti bergamaschi
40 min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 godz. 40 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1h 30 min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Canederli allo speck
2h 40 min