Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit

Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit

4.2 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 40min
5 porzioni

Ingrediënten

Gnocchi
  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (basilico, erba cipollina, prezzemolo, maggiorana)
  • 1000 g di latte intero
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 20 g di burro
  • 250 g di semolino di grano
  • 2 tuorli
Pomodorini confit
  • 250 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 cucchiaino colmo zucchero
  • 1 spicchio di aglio a fettine sottili
  • 3 foglie di basilico fresche lavate
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18.2 g
Calorieën 2155 kJ / 515 kcal
Vetten 26.6 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 50.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...