Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 pera, sbucciata, a tocchetti
- 200 g di stracchino o crescenza a pezzi
- 160 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaino di Rum
- 1 cucchiaino di erba cipollina secca tritata
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- 1 pera, sbucciata, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1782 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pere e gorgonzola
1 Std. 55 Min
Quiche di salmone e porri
1h 25min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min