Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di nocciole
- 200 g di farina per torte
- 100 g di burro freddo, a pezzi piccoli, + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di acqua fredda
Ripieno
- 250 g di cavolo rosso pulito, privato delle parti dure, a pezzi (4 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di vino Porto
- 30 g di uva passa senza semi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 uova
- 150 g di formaggio di capra
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 952 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Torta di asparagi
1h 10min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 godz. 40 min
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.