Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di nocciole tostate
- 50 g di gherigli di noci
- 600 g di pomodori a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi
- 50 g di scalogno a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4786 kJ / 1144 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 98 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40 dk
Pasta al pesto di cavolo nero
40 dk
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30 Min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 Min
Biscotti con i semi (vegan)
2 Std. 40 Min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1sa 30 dk
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
1sa 30 dk
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1sa 30 dk
Guacamole allo spumante con caviale
10 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 dk