Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
- 150 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 100 g di porri a rondelle sottili
- 15 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 700 g di acqua
- 200 g di bulgur
- 100 g di gambi di sedano a fettine sottili
- 100 g di pomodorini datterino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous spinaci e uvetta
45 Min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 Min
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45 Min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45 Min
Mattonelle di miglio in salsa
45 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Quinoa alla caprese
30 Min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Bulgur aromatico con salmone
40min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 Min