Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina
- 150 g di vino bianco secco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di patate pelate e a fettine sottilissime (possibilmente con la mandolina)
- 150 g di ananas fresco pulito e a pezzi (1-2 cm)
- 1 uovo
- 50 g di latte intero
- 100 - 150 g di formaggio di capra fresco morbido
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1754 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 58.1 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Ratatouille
40min
Torta pasqualina
2u. 5min
Carote al Marsala
25min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Quiche di patate e cipolle
55min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min