Buridda alla ligure

Buridda alla ligure

4.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 90 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 500 g di stoccafisso ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
  • 100 g di vino bianco preferibilmente tipo Pigato
  • 80 g di passata di pomodoro
  • 100 g di olive taggiasche con nocciolo
  • 250 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 400 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 8 pomodori ciliegino a metà
  • 60 g di pinoli sgusciati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 44 g
Calorieën 2263 kJ / 541 kcal
Vetten 32.6 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...