Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 500 g di stoccafisso, ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
- 100 g di vino bianco, preferibilmente tipo Pigato
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di olive taggiasche con nocciolo
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 60 g di pinoli sgusciati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 32.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panissa
45 min.
Brandacujun
45 min.
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Stoccafisso con i porri
50 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Insalata di panissa con carciofi
55 min.
Baccalà alla ligure
1h
Cappon magro
4h 30 min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Baccalà alla Veracruz
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min.
Pescestocco alla messinese
30 min.