Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 500 g di stoccafisso, ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
- 100 g di vino bianco, preferibilmente tipo Pigato
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di olive taggiasche con nocciolo
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 60 g di pinoli sgusciati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 32.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cacciucco di ceci
50min
Pandolce genovese
1h 30min
Zuppa vietnamita (Pho)
2h 30min
Cappon magro
4 godz. 30 min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Baccalà alla cappuccina
55min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Brandacujun
45min
Baccalà alla ligure
1h
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Panissa
45min