Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 56.1 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Cassoeula
1h 25 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30 min
Faraona al vino rosso
1h 30 min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30 min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 godz. 35 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min