Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 56.1 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35 min
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Spezzatino al Barolo
5h 40min
"Uccellini scappati"
40min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min