Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pasta sfoglia pronta
- 500 g di formaggio Brie, 1 forma intera
- 30 g di burro
- 150 g di mele a fettine sottili
- 150 g di cipolle bianche a fettine sottili
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di acqua
-
15
g di aceto balsamico
of 15 g di aceto di mele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Flan di funghi porcini
1 godz.
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1hod. 5min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1hod. 5min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Salsa di cipolle e mele
30 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min