Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 200 g di farina + q.b. per infarinare
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 150 g di ricotta scolata
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
Ripieno
- 30 g di Grana Padano a pezzi (3 cm)
-
50
g di scamorza (o provola) a pezzi
of 50 g di Taleggio a pezzi - 100 g di asparagi lessati e a pezzi 2-3 cm
- 100 g di ricotta scolata
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1645 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 24.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Frittatine agli spinaci ripiene
45 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Crostata salata di spinaci
1h
Quiche asparagi e bacon
1u. 45min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Sformatini di verdure
50 min.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 godz.