Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta di riso
- 100 g di Emmental a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 200 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
- 2 albumi
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 carota a listarelle sottili
- 1 zucchina a listarelle sottili
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpettone vegetariano
1h 30 min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30 min
Pasta al forno vegetariana
40 min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Torta di pane salata
55 min
Crostata di verdure provenzale
1h 20 min
Sformato di verdure
1h 35 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.