Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta di riso
- 100 g di Emmental a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 200 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
- 2 albumi
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 carota a listarelle sottili
- 1 zucchina a listarelle sottili
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1 Std. 20 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Torta salata di pane
45 Min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 Min
Focaccia al formaggio
55min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Quiche di patate e cipolle
55min
Crostata salata di spinaci
1 Std.