Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1 scalogno piccolo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate in acqua limone e sale
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse salmone e aneto
10 min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Capesante gratinate
30 Min
Tartare al salmone
1h
Vellutata di salmone in crosta
1 godz. 50 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min