Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1 scalogno piccolo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate in acqua limone e sale
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di patate con polpo
1h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30 min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 Min