Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 godz.
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10hod.
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 godz. 40 min
Cozze allo zafferano
55min
Polpo al vino rosso
1 godz.
Tartare al salmone
1 godz.
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min