Torta salata con verdure di stagione

Torta salata con verdure di stagione

4.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
8 fette

Ingrediënten

  • 140 g di farina di farro integrale
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 60 g di farina tipo 00
  • 180 g olio extravergine di oliva
  • 720 g di acqua
  • 150 g di patate novelle piccole, a fette (1-2 cm di spessore)
  • 50 g di porri a rondelle
  • 100 g di fave fresche sgusciate
  • 320 g di tofu naturale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 13.9 g
Calorieën 2150 kJ / 514 kcal
Vetten 38.8 g
Vezels 5.8 g
Koolhydraten 29.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...