Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di farina di farro integrale
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 60 g di farina tipo 00
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 720 g di acqua
- 150 g di patate novelle piccole, a fette (1-2 cm di spessore)
- 50 g di porri a rondelle
- 100 g di fave fresche sgusciate
- 320 g di tofu naturale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2150 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Torta alle bietole
3 Std.
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1u. 15min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
Tortino di verdure al Bitto
1h 10min
Frittata di verdure
1h 10min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Torta pasqualina
2sa 5 dk