Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 160 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di farro integrale
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe macinato (optioneel)
- 100 g di prosciutto cotto a fette
-
100
g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
of 100 g di scamorza a dadini (2x2 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Panini alle erbe
3h 5min
Biscotti con i semi (vegan)
2 Std. 40 Min
Barrette di riso soffiato alle arachidi
2 Std. 20 Min
Canapè di quinoa
30 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Mini hamburger veloci
50 Min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 Std. 5 Min
Crackers senza lievito
1 Std. 15 Min
Croissant integrale con mousse al salmone
5 Std. 30 Min
Pane integrale al vapore
2h