Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 131 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Crema spalmabile di funghi
35min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Agliata verde
15min
Salsa rubra
30min
Salsa ai capperi
10 min
Pere, formaggio e miele
15min
Salsa turca
10 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30min
Salsa della nonna
3h 30 min
Salsa alla reggiana
15min
Cipolle al gratin
1h