Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 131 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Caponata di mele
50min
Agliata verde
15min
Salsa rubra
30min
Salsa appetitosa
10 min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 min
Salsa alla reggiana
15min
Salsa greca
10 min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30min
Salsa della nonna
3h 30min
Salsa tartara
10 min