Salsa selinuntina

Salsa selinuntina

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di pane bianco in cassetta la mollica
  • aceto di vino bianco q.b.
  • 30 g di gherigli di noci
  • 10 g di cipolla bianca
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
  • 30 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 50 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino di succo di limone spremuto fresco
  • 110 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 9.2 g
Calorieën 5376 kJ / 1285 kcal
Vetten 131 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 17.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...