Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 200 g di farina di grano saraceno
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 300 g di acqua
-
50
g di burro salato + q.b.
of 50 g di burro
Farcitura
- 180 g di panna acida
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di erba cipollina fresca, tritata + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 150 g di salmone affumicato a fette e tagliato a striscie (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1382 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto iberico
10 Min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2sa 30 dk
Blinis con salmone
1sa
Polpette di pollo giapponesi
50 dk
Canapè frittatine di verdura
35 dk
Bignè con tre mousse
2h
Caesar salad di tonno
35 dk
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Fondente al cioccolato (senza glutine)
35 dk
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55 dk