Compatibele versies
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di grano saraceno
- 175 g di burro freddo a tocchetti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 olive verdi denocciolate
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 222 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Bignè con tre mousse
2h
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 Min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Cantucci al rosmarino
1 Std. 30 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min