Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 290 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 500 g di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
- 25 g di lievito madre di farro disidratato
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di mozzarella di riso a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 Min
Pane rustico ai semi
1hod. 30min
Pizza alle tre farine
1u. 55min
Mini hamburger veloci
50 Min
Biscotti di mais
40 Min
Corona bordolese
5h 20min
Focaccia alla farina di farro
2hod. 30min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane con farina di mais
5u. 5min