Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema al radicchio
- ½ scalogno
- 50 g di speck
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di latte
- 45 g di farina
- 20 g di burro a pezzi
Glassa al taleggio
- 100 g di Taleggio
- 200 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 561 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min