Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema al radicchio
- ½ scalogno
- 50 g di speck
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di latte
- 45 g di farina
- 20 g di burro a pezzi
Glassa al taleggio
- 100 g di Taleggio
- 200 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 561 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1hod. 5min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Bignè con tre mousse
2 godz.
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1 godz.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1hod. 5min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Bicchierini capresi
30 min