Bignè al radicchio con glassa al taleggio

Bignè al radicchio con glassa al taleggio

4.2 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
18 pezzi

Ingrediënten

Bignè
  • 150 g di acqua
  • 50 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di farina
  • 3 uova
Crema al radicchio
  • ½ scalogno
  • 50 g di speck
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di radicchio a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 250 g di latte
  • 45 g farina
  • 20 g di burro a pezzi
Glassa al taleggio
  • 100 g di Taleggio
  • 200 g di latte
  • 1 pizzico di pepe

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 5.1 g
Calorieën 561 kJ / 134 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...