Muffin integrali alle mele (senza glutine)

Muffin integrali alle mele (senza glutine)

4.1 21 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 pezzo

Ingrediënten

  • 150 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
  • 100 g di amido di mais (maizena) consentito da prontuario
  • 180 g zucchero
  • 100 g di burro a pezzi
  • 2 uova
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario
  • 100 g di mela sbucciata e a fettine (2-3 mm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 4.2 g
Calorieën 1008 kJ / 241 kcal
Vetten 10.3 g
Koolhydraten 35.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...