Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sformatini
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- burro q.b. per imburrare
- 5 uova
- 700 g di acqua
Salsa allo zafferano
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna da cucina
- 1 bustina di zafferano in polvere
- pepe q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 39.4 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformatini ai porri
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformato di cardi
1 Std.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 Min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Flan di cavolfiore
45 Min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1小时 20 分钟
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min