Torta di zucca con farina di farro

Torta di zucca con farina di farro

4.6 33 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
12 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di chicchi di farro "spelta"
  • 250 g di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
  • 5 uova
  • 250 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaio di cannella in polvere
  • 120 g di olio di oliva
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di gherigli di noci

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7.2 g
Calorieën 1437 kJ / 344 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 36.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...