Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 374.9 kJ / 89.6 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 216.8 mg
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Salsa tonnata
20 Min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Salsa alla reggiana
15 Min
Salsa greca
10min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa tartara
10min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min