Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 min
Paparot
1h 5 min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Salsa bois boudran
10min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Lattughe ripiene
1h 10 min
Condimento all'arancia e curry
10min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min
Agliata verde
15min