Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1371 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 godz.
Vellutata di castagne con porcini
50 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min