Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1371 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Salmone nanbanzuke
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Polpo al vino rosso
1h
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Crema di ceci con vongole
40 min
Mousse di baccalà
45 min