Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia ai ceci
- 280 g di ceci secchi
- 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
Salsa di verdure al curry
- 30 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di semi di coriandolo
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 100 g di melanzana a dadini (1 cm)
- 100 g di zucchina a dadini (1 cm)
- 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di coriandolo fresco tritato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Pasta brisée (vegan)
45 min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Falafel alle carote con salsa tahini
1 Std.
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1h 10 min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 Min
Salatini alla curcuma e salsa al tonno
1h 10 min
Hummus di fagioli e yogurt
15 Min
Svizzere vegan
1 Std.
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min