Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
180
g di fave fresche, sgranate
of 180 g di fave surgelate (vedere consigli) - 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di semi di coriandolo
- 1 cucchiaio di semi di cumino
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolle, in quarti
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 5 g di menta fresca, le foglioline
- 240 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di sale fino
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ - 1 cucchiaino di peperoncino secco
- farina, q.b. per infarinare
- olio di oliva, q.b. per friggere
- 1 lime, a fettine
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1190 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1 Std. 30 Min
Hummus di ceci
9 godz. 20 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35 Min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Svizzere vegan
1 Std.
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 Min